твърди, че е смятал, че бившата му приятелка , с

...
 твърди, че е смятал, че бившата му приятелка , с
Коментари Харесай

Елън Мъск смята, че бившата му приятелка е симулация, която е създал в мозъка си

 твърди, че е считал, че някогашната му другарка, с която бяха дружно 4 години,  е симулация, която е основал в мозъка си.

В нова документална поредност на BBC, разказваща за милиардера, авторът  отбелязва, че канадската изпълнителка Граймс неведнъж му е казвала, че създателят на SpaceX и Tesla счита, че тя „ не е същинска “.
 Безсилие и цирк в Народното събрание 19 окт 2022 | След неуспеха на второто гласоподаване за избор на ръководител на 48-то Народното събрание, депутатите изпаднаха...
„ Тя неведнъж ми сподели, че Мъск има тази доктрина за нея, че тя не е същинска – че тя е симулация, която е основана от него, и съществува в мозъчната му кора като нещо като съвършения сателит за него “, споделя Девин. Авторът приказва за връзката им в третия епизод на  - нова поредност на, която документира възхода на милиардера, неговата мощ и въздействие, несъгласия и по какъв начин той стана най-богатият човек на планетата.

 
               

Шоуто също по този начин наблюдава предприемаческите инициативи на Мъск и визира персонални моменти от живота му, в това число живота му с Граймс от 2018 до 2022 година Двойката, която има две деца дружно, се раздели по-рано тази година, потвърждавайки, че натоварените графици са попречили на връзката им.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР